De strandjes in de Stadswaard ten Oosten van Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
De strandjes in de Stadswaard ten Oosten van Nijmegen. © Gerard Verschooten

‘Extra politie-inzet voor bewaken van paar zandkorrels is absurd’

NIJMEGEN - De gemeente Nijmegen is niet van plan extra politie in te zetten op de door overlast geplaagde Waalstrandjes. Ook afsluiting van de Stadswaard ziet het stadsbestuur niet zitten. Dat zegt burgemeester Hubert Bruls.

28 reacties

 • Rechtdoorzee

  2 jaar geleden
  Bruls heeft geen tijd voor Nijmegen, hinderlijke bijbaan. Op naar de talkshows....
 • JanHendrik

  2 jaar geleden
  Met "gekozen burgemeester" bedoel ik rechtstreeks door de kiezer gekozen en niet door een college. Zeker bij een herverkiezing kon dit nog wel eens tot verrassende uitkomsten leiden omdat de burger er anders naar kijkt. En terecht want hij/zij heet niet voor niks BURGEmeester.
 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Blijkbaar komt u niet uit Nijmegen of heeft u, bij wijze van spreken, de laatste 20-30 jaar onder een steen geleefd, want anders had u wel geweten dat het moraal bij de Nijmeegse jongeren om een eventueel (aangegeven) verbod volgens de A.P.V. te respecteren doorgaans ver te zoeken is. En dan kom je toch weer uit bij die mankracht voor het verbaliseren die Bruls niet wil inzetten.
 • EvilAdmin

  2 jaar geleden
  Ach ja, in Seatle konden links-gekkies met steun van de burgemeester daar ook hun eigen wettenloze stadstaatje stichten, ondanks dat er zelfs doden vielen. Er werd pas ingegrepen toen ze zich tegen de burgemeester keerden. En in Nederland regeren de lobbies. Die van de multinationals en de goed georganiseerde actiegroepen. Tenzij je als burger groot impact weet te maken (de boeren met hun tractoren) wordt je volkomen genegeerd. 
 • EvilAdmin

  2 jaar geleden
  Ik denk dat links 'woke' Nijmegen anders heel dol is geworden op deze man. Precies de juiste mix van hautain autoritair gedrag met het uitdragen (lees: doordrukken) van hun politiek correcte dogmas. Hij weet precies uit welke politiek correcte woke hoek de wind waait, net als Rutte, en schikt zich daarnaar. Ga er maar gerust van uit dat gezien de samenstelling van het college deze man dan gekozen zou worden. Sterker nog, deze man zit er JUIST vanwege de samenstelling van het college, want ze vonden zijn benoeming destijds prima. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.