Anneke en Jan Kroezen waren van plan om vanuit Millingen met het fietsveer over te steken en dan terug te fietsen naar hun camper in Emmerich. Omdat het pontje uit de vaart is genomen moeten ze hun route aanpasen.
Volledig scherm
PREMIUM
Anneke en Jan Kroezen waren van plan om vanuit Millingen met het fietsveer over te steken en dan terug te fietsen naar hun camper in Emmerich. Omdat het pontje uit de vaart is genomen moeten ze hun route aanpasen. © DG

Fietsveer Millingen-Pannerden uit de vaart wegens laag water: ‘Balen, maar de natuur kan er ook niets aan doen’

MILLINGEN /PANNERDEN - Het stremmen van de veerpont tussen Millingen en Pannerden stelt meerdere fietsers en wandelaars zaterdag voor een verrassing. Pas bij de veerstoep komen ze tot de ontdekking dat ze de Rijn niet kunnen oversteken en een andere route moeten nemen.

5 reacties

 • Paul Jacobs

  2 maanden geleden
  @Johann Janssen: Ik geloof toch werkelijk niet dat het 'stikstofprobleem' hier iets mee te maken heeft. Eerder het gebrek aan regen bij de buren.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  de natuur niet maar de mens wel. ze moeten zonodig allerlei artikelen hebben, dat de natuur belast. daarbij stikt dit land van de mensen en die veroorzaken een groot deel van het stikstofprobleem.
 • Marie-Louise Walter

  2 maanden geleden
  @Gert: klopt. Het zijn de mensen die de natuur/het klimaat sinds de industriele revolutie verpest heeft
 • Gert Stinissen

  2 maanden geleden
  Wat een onzin die uitspraak “ de natuur kan er ook niets aan doen “ het IS natuur.
 • Marie-Louise Walter

  2 maanden geleden
  Aan deze kant van de rivier kun je ook richting Emmerich fietsen

In samenwerking met indebuurt Nijmegen