Freek Vonk bekijkt de botten van een tyrannosaurus rex.
Volledig scherm
Freek Vonk bekijkt de botten van een tyrannosaurus rex. © ANP

Freek Vonk vertelt spannende verhalen in Nijmegen

NIJMEGEN - Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk gaat op toer met zijn theatershow Op wereldreis. Hij doet ook Nijmegen aan en staat op 3 juni in de Stadsschouwburg. De kaartverkoop start 5 januari.

1 reactie

 • Dion

  3 jaar geleden
  Zag gisteren de video waar hij tussen haaien ging zwemmen en er eentje beet.....tsja....wat moet ik daar nou voor zinnigs over zeggen? Doet ie anders nooit?Steve Irwin is mijn grote held, maar helaas overleden.
 1. Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostudio's: ‘Wij werken altijd al superhygiënisch, dit was met geen enkele pen te beschrijven’
  PREMIUM
  2

  Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostu­dio's: ‘Wij werken altijd al superhygië­nisch, dit was met geen enkele pen te beschrij­ven’

  Tattoostudio's mogen eindelijk de deuren weer openen. Opluchting was er gisteravond na het zien van de persconferentie, waardoor sommigen toch ook wel verrast waren. De afgelopen maanden liep de frustratie op bij de ondernemers, tattoo-artists en piercers. Waar de wachtlijsten voor een tatoeage lang waren, lagen de naalden stil. De branche benadrukt dat er -ook voor corona al- met zeer strenge hygiëneregels gewerkt wordt. ,,Met alle respect voor de kappers, maar dit was echt met geen pen te beschrijven.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Lady Gaga's hondenuitlater neerschoten, honden gestolen
  Play

  Lady Gaga's hondenuit­la­ter neerscho­ten, honden gestolen

 2. Staatsgreep dreigt in Armenië, premier wil niet opstappen
  Play

  Staats­greep dreigt in Armenië, premier wil niet opstappen

Nijmegen e.o.