Volledig scherm
© ANP XTRA

Geen doorstart voor thuiszorgaanbieder Sifa

NIJMEGEN - De ongeveer dertig werknemers van de Nijmeegse thuiszorgaanbieder Sifa worden allemaal ontslagen. Ze moeten op zoek naar een nieuwe werkgever. Sifa zal geen doorstart maken.

4 reacties

 • Ook

  2 jaar geleden
  Klopt maar er loopt een strafrechtelijk onderzoek dus indien het tot een behandeling komt van de zaak kan een beroepsverbod worden gevorderd door het OM en dat zou wellicht al iets kunnen uitmaken voor in de toekomst.
 • KERKHOFF

  2 jaar geleden
  en dan?????? Welke namen wil men in het zwartboek zetten. En wat heeft dat voor vervolg? Ik denk dat het gevolg gevonden gaat worden in een claim van de geregistreerde naar het registratie organisatie wegens diverse inbreuken in hun vrijheden.
 • Johannes Link

  2 jaar geleden
  Ik moet wel lachen om dit verhaal want intern word er dus wel degelijk verteld dat ze onder een andere naam een doorstart gaan maken. Dit hebben ze in het verleden ook al meerdere malen gedaan. 
 • Anonymous

  2 jaar geleden
  En de namen van de zorgverlener ( lees: werkgever) in het zwarte boek zetten. De witte dure auto inleveren......triest voor alle negatieve ervaringen voor de clienten en werknemers!! Sterkte!!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Nijmegen e.o.