Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Geen overval op vestiging Domino's, maar koerier was slachtoffer in Nijmegen

NIJMEGEN - Niet de vestiging van Domino's Pizza aan de Hatertseweg in Nijmegen is zaterdagavond overvallen, maar een pizzakoerier van het bedrijf werd slachtoffer. Dat meldt de politie zondagochtend in een persbericht. Het slachtoffer raakte niet gewond, maar is wel flink geschrokken, aldus de politie.

De koerier moest rond 21.45 uur een bestelling afgeven bij een flat aan de Cort van der Lindenstraat in Nijmegen. Toen hij daar aankwam, werd hij op de parkeerplaats overvallen door twee onbekende daders. Daarbij is gedreigd met een wapen. Na de overval is het tweetal weggerend in de richting van de Hatertseweg.

Of er iets buit is gemaakt, wil de politie niet zeggen.

Signalement

Volgens het slachtoffer hadden de daders een donkere huidskleur en een lengte van rond de 1.80 meter. Zij hadden een normaal postuur. Het slachtoffer schat de mannen rond de 20 jaar. Beiden droegen donkere kleding.

De politie roept getuigen op zich te melden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.