Historisch Vervoer Millingen gaat dit weekend wegens corona niet door. Op de foto Lars Bakker, Roos Thijssen en Geert Hendriks namens de organisatie van het oldtimerevenement.
Volledig scherm
PREMIUM
Historisch Vervoer Millingen gaat dit weekend wegens corona niet door. Op de foto Lars Bakker, Roos Thijssen en Geert Hendriks namens de organisatie van het oldtimerevenement. © Theo Peeters

Geen ronkende motoren, maar vergeet-mij-nietjes
op Millingse oldtimerdag

MILLINGEN - Brullende motoren hadden dit weekend door de Ooijpolder moeten klinken. Duizenden bezoekers zouden naar Millingen komen. Cafés gingen gouden zaken doen. Maar ja: corona. Dus geen Historisch Vervoer. In plaats van benzinelucht en autoliefde verspreidt de organisatie nu honderden vergeet-mij-nietjes door het Rijndorp. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht
    PREMIUM

    De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht

    GROESBEEK - Het Groesbeekse zalencentrum De Linde is deze zaterdag weer opengegaan, een week nadat de zaak op last van burgemeester Bruls van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid was gesloten. De uitbaters hadden de coronaregels overtreden. Op Facebook meldde De Linde vrijdagmiddag al: ‘Morgen, zaterdag zijn wij open! Van harte welkom allemaal! Bezoekers van vrijdag 31 juli krijgen de eerste consumptie van ons‼️’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.