Archiefbeeld: een gewone flitspaal. Speciale geluidsflitsers zouden volgens de VVD overlast van herrievoertuigen in Nijmegen tegen kunnen gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld: een gewone flitspaal. Speciale geluidsflitsers zouden volgens de VVD overlast van herrievoertuigen in Nijmegen tegen kunnen gaan. © Belga

Geluidsflitspalen moeten overlast van Nijmeegse lawaaibolides tegengaan: ‘Eind aan uitlaatgejank’

NIJMEGEN - Lawaaibolides en motoren met uitlaatgejank: omwonenden van de Nijmeegse Molenweg zijn het spuugzat. Ze pleiten voor aanleg van geluidsflitspalen. De VVD is enthousiast. Herrieflitsers zouden verkeersoverlast in de hele stad kunnen terugdringen. 

15 reacties

 • Jochem Boxtel

  2 weken geleden
  Graag in de stationstunnel!!! Laat dat "lekker" ronken maar eens stoppen.
 • Willemse

  2 weken geleden
  Zet er dan gelijk eentje op de van t santstraat want daar lijkt het wel zandvoort in de avond uren
 • Pedro Kantor

  2 weken geleden
  Er was een tijd dat de VVD voor vrijheid stond. Minder regels, minder belastingen. Maar die tijd is allang voorbij, voor de burger dan. Lastenverzwaringen, meer regels, repressie voor de burger, dat is waar de VVD voor staat. Is gewoon een linkse partij geworden. Behalve voor multinationals, daar rollen ze nog steeds de rode loper van lastenverlichten en belastingontwijking voor open. Ook dit weer, had zo uit de Groen Links koker van Thiemen kunnen rollen.
 • Ton Verkerk

  2 weken geleden
  Goeie locatie voor smart verkeersdrempels met niet-newtoniaanse vloeistof. Nauwelijks merk en flexibel met de juiste snelheid, harde en niet http://meegeven.de drempel als je te hard rijdt.
 • Frans Bonnes

  2 weken geleden
  @ Harry Nak. Dat ze in Rotterdam een proef gaan doen wil nog niet zeggen dat die systemen nog niet bestaan. Ergens in België is zo'n systeem al in gebruik en schijnt goed te werken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.