Iemand krijgt een coronaprik. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Iemand krijgt een coronaprik. Foto ter illustratie. © ANP

Gevaccineerd, twee keer. En nu met koorts in bed: ‘Het zal toch geen corona zijn?’

NIJMEGEN -  Het is half vijf ‘s middags en de 41-jarige Nijmeegse is net op - ze is na de lunch haar bed ingedoken, want ze is moe. Het begin van die lange heerlijke zomervakantie heeft Ella* zich ook anders voorgesteld. Ella heeft corona. Net als haar man (44). Terwijl ze allebei gevaccineerd zijn, zij met Moderna, hij met Janssen.

19 reacties

 • Frank vd Berg

  1 jaar geleden
  @Cor, wellicht goed om een keer op de site van Maurice te kijken als je conclusies wil trekken uit cijfers die mainstream zonder context wordt gebracht.
 • Cor Hafner

  1 jaar geleden
  in een artikel elders in de krant wordt aangegeven" een op de tien mensen met positieve test was volledig gevaccineerd" hieruit kunnen we dus concluderen dat het vaccin goed zijn werk doet altijd al aangegeven dat het voor ongeveer 90 procent beschermd.
 • M. v.d. Kaa

  1 jaar geleden
  Marco Wegma, ik had het over de volwassenen. Je kind laten testen en dan daarna gewoon gaan werken, in de zorg. En horen dat je dochter positief getest is en ook dan nog steeds eerst dingetjes op je werk afronden. Dan heb je het echt niet begrepen.
 • Marleen Verstraeten

  1 jaar geleden
  Waarom wordt steeds gezegd dit is nieuw, dit wisten we vorig jaar ook al. Dat velen het niet WILLEN weten is iets anders.
 • Marco Wegma

  1 jaar geleden
  Van der Kaa: ga jij een kind van 9 jaar opsluiten zodat de redt geen Corona krijgt. Gelukkig hebben onze kinderen ouders die ze willen knuffelen als ze ziek zijn. Daar komt niks tussen ook geen virus. En ja wij hebben ook Corona gehad en fiks ook. Ik zou het niet anders doen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen