Volledig scherm
Ongeval in Persingen. © Marcel Vink

Gewonden bij frontale aanrijding in Persingen

PERSINGEN – Twee bestuurders zijn gewond geraakt bij een frontale aanrijding, dinsdagmiddag op de Sint Hubertusweg in Persingen.

Een automobilist uit Kekerdom kwam in de bocht van de Sint Hubertusweg met zijn voorwiel in de berm terecht, en is daarbij de macht over het stuur verloren. Hierbij kwam de auto frontaal in botsing met een tegenligger bestuurd door een inwoner uit Persingen.

De bestuurder uit Kekerdom raakte in zijn auto bekneld en moest door de brandweer worden verlost uit zijn benarde positie. Ook de traumahelikopter kwam ter plaatsen om medische hulp te verlenen. Beide slachtoffers zijn per ambulances met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen. Beide voertuigen raakten totaal vernield en zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. 

De Sint Hubertusweg richting Ooij is enkele uren voor onderzoek door de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie afgesloten geweest.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.