Gitaarbeurs Groesbeek wederom populair

GROESBEEK - Voor de eenentwintigste keer op rij werd vandaag de gitaarbeurs in Groesbeek gehouden. In cultureel centrum De Mallemolen waren volgens de organisatie zo’n 600 mensen op de been die kwamen kijken naar allerhande gitaren en benodigdheden.

Uiteraard waren gitaren in alle vormen, soorten en maten te koop. Zowel nieuwe als tweedehands exemplaren. Ook werden er in de kelder, tot Guitar Café omgedoopt, optredens en clinics gegeven. Daarnaast was er ook nog een demoruimte waar diverse workshops werden gehouden.

Volgens organisator Martijn Arents uit Groesbeek ‘waren er weer veel bekende gezichten’. ,,Ons publiek ziet het echt als een dagje uit’’, zegt hij. ,,Ze komen voor de optredens, voor de beurs, maar ook gewoon om lekker een hapje te eten en wat te drinken met elkaar. De gitaarliefhebbers komen uit het hele land.’’

Volledig scherm
De gitaarbeurs in De Mallemolen in Groesbeek. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.