Volledig scherm
Het eerdere ongeluk op de afslag A15 - A325. © Roland Heitink

Grote drukte op wegen rond Nijmegen door ongelukken

NIJMEGEN - Het was enorm druk donderdagochtend op de wegen rond Nijmegen. Op de snelwegen A73, A325 en een deel van de A326 was het filerijden. Een van de oorzaken was een eerder ongeval op de aansluiting van de A15 met de weg tussen Arnhem en Nijmegen.

Van dat ongeluk hebben vooral mensen last gehad die richting Arnhem moeten. Bij knooppunt Ressen gebeurde donderdagochtend vroeg een ongeluk. Een automobilist werd tijdens het rijden onwel en reed tegen een vangrail. De bestuurder raakte daarbij gewond en de afslag werd tijdelijk afgesloten. 

Ook de drukte op de A73 was het gevolg van een ongeluk. In de richting van Nijmegen is een ongeluk gebeurd. Dat zorgde voor stapvoets rijden stadinwaarts en was merkbaar vanaf de A50. De andere kant op was het dringen geblazen om de A50 op te komen bij het knooppunt Bankhoef. Dat was mogelijk een gevolg van - naast de dagelijkse drukte - door een autobrand op de A59 bij Oss.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.