Rouwkaart van de moeder van Leonard van der Poort. ,,Ik ben nog aan het bekomen van haar overlijden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Rouwkaart van de moeder van Leonard van der Poort. ,,Ik ben nog aan het bekomen van haar overlijden.” © Paul Rapp

Had moeder nog geleefd als de zorg huize Nijevelt in Nijmegen beter was geweest?

NIJMEGEN - Leonard van der Poort meent dat zijn moeder is overleden door ‘structureel slechte zorg’ in huize Nijevelt in Nijmegen. Van der Poort: ,,Het is het management dat faalt.”

19 reacties

 • Sverre Gaffelbaard

  1 jaar geleden
  Ik bemerk dus dat, volgens velen van u, een landelijke partij de zorg uit handen heeft gegeven. Op zich prima. Maar in mijn opinie mogen jullie ook een stap verder gaan. Vorm zelf dan een bestuur, van die zorginstelling waar jullie ouder(s) wonen dan wel verblijven. Sowieso geen last van (duurbetaalde) directeurtjes  die alleen denken op theoretische basis maar geen verstand hebben hoe het op de werkvloer, er werkelijk er aan toegaat...
 • Trudy Gerritsen

  1 jaar geleden
  Het gaat hier niet om leeftijd
 • Beunen

  1 jaar geleden
  Er is een grote angst op de Waalboog. Managers drammen alles door of het nu werkt of niet. Mevr Piket ging idd de instellingen af met een verhaal. Maar de uitkomst was er al, niets inspraak etc. Nieuwbouw was prio, voor de buitenwereld belangrijk. Terechte vraag die al gesteld is: hoe lang is de doorlooptijd van mevr Piket. Niemand gelooft dat ze vrijwillig is vertrokken. Ook de nieuw interim slaat al flater op flater. Zie zijn reacties. Personeel heeft 0 vertrouwen in deze veel te dure interim. Daar gaan de zorggelden naar toe. Geniet ervan men van der Veen!
 • Uw Buurman

  1 jaar geleden
  De zorg is duurder geworden. De oorzaken daarvan zitten in dat we aan een grotere groep mensen, meer zorg verlenen van hogere kwaliteit.Van een van de kwalitatief slechtste zorgstelsels van Europa zijn de naar de beste gegaan.Ook de ouderen-zorg in Nederland is best bijzonder. In veel andere Europese landen is die niet bereikbaar voor de meeste mensen, en worden zorgbehoevende ouderen vaak door hun eigen kinderen in het huis van de kinderen verzorgd. We zijn verwend, en klagen graag.
 • Uw Buurman

  1 jaar geleden
  Financiële planning is een keuze, afhankelijkheid van de overheid ook.Als de kostprijs nu 50 euro per uur is, dan kost het sparen 1 euro per jaar, per uur dat ik in de toekomst nodig heb.door te sparen in een pensioen(beleggings)-product. Kun je dat ook nog eens belasting-vrij sparen, (en belastingvrij opnemen bij zorgkosten in de toekomst)Enige nadeel is dat als je die constructie gebruikt en je de zorgkosten 7 jaar eerder dan je pensioenleeftijd opneemt je wel zeer agressieve belastingtarieven betaald. Financiële planning is een keuze. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari
 2. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

Nijmegen e.o.