Volledig scherm
Verkiezingsbord gemeenteraadsverkiezingen op de Grote Markt in Nijmegen. © Paul Rapp

Heb jij vragen voor de Nijmeegse lijsttrekkers?

Welke partij regelt de huishoudelijke hulp goed? Wie voorkomt dat er nog meer studentenwoningen komen in Nijmegen-Oost en Bottendaal? Wordt het niet tijd dat de automobilist meer wordt verwend dan de fietser? Is er in Nijmegen wel plek voor nieuwe windmolens? Moet de verkeersdoorstroming niet stukken beter, bijvoorbeeld met 70 km op de uitvalswegen? 

Die vragen, en meer, komen donderdagavond 15 maart aan bod in Het Grote Verkiezingsdebat van De Gelderlander in het stadhuis.

Voor wie nog niet weet wat te stemmen op 21 maart kan de discussie die avond uitkomst bieden. Heeft u zelf prangende vragen aan de veertien lijsttrekkers? Stuur ze naar: redactie.nijmegen@gelderlander.nl.

Het debat wordt geleid door Rob Jaspers en Geert Willems van de Nijmeegse stadsredactie. Het debat is van 19.30 tot 21.30 uur. Vrije inloop vanaf 19.00 uur. Iedereen is welkom.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.