Catcalls of Nimma voert actie tegen straatintimidatie in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Catcalls of Nimma voert actie tegen straatintimidatie in Nijmegen. © Foto: Bert Beelen

Heksennacht tegen intimidatie en seksueel geweld in de Nijmeegse straten

NIJMEGEN - Wie zich onveilig voelt op straat, kan zaterdag 9 juli meehelpen om de straat ‘terug te veroveren’. Nijmeegse activisten organiseren dan een ‘heksennacht’ in de stad.

7 reacties

 • Marleen Verstraeten

  1 maand geleden
  alle mannetjes die niet snappen dat wij er zo boos over zijn, stel je gewoon voor dat een stel homos jou op straat achtern aloopt en steeds schunnige onzin tegen je uitkraamt.. die woede die jij dan voelt die onmacht (want hun zijn met meerderen en jij niet) dat is hoe wij elke dag leven. Jullie hebben geen idee hoe we van die stakkers walgen die geen dates kunnen scoren en dus maar mensen lastig vallen. en nee, het zijn nooit asielzokers ik kan vanuit mijn ervaring zeggen het zijn witte sukkels
 • Ilhami Yanmaz

  1 maand geleden
  Het antwoord: "...moet er volgens burgemeester Hubert Bruls ‘meer bewustwording’ komen in Nijmegen van de normen in de maatschappij". Tel uit je winst. Alsof die daders een stel onwetende imbecielen zijn. Hoe verzin je het ? Echt ...
 • johan Barn

  1 maand geleden
  alweer? je kan je maar ergens druk over maken. op straat loop je nou eenmaal het risico dat andere je aanspreken. iedereen is zelf verantwoordelijk om daar een beetje weerbaar tegen te zijn.
 • Ans De poes

  1 maand geleden
  Bepaalde groepen schreeuwen dit woord bij alles en nog wat .hun mogen alles zeggen en ons vrouwen uitschelden maar als ze een weder word krijgen screeuwen ze het woord discriminatie ..
 • Japie lamers

  1 maand geleden
  Ach ze hebben weer wat te klagen en willen weer de aandacht trekken, neem een hobby en ga verder met je leven.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.