Bezoekers drinken een biertje bij de Herman Broodbus tijdens de opening van culturele broedplaats Hubert. Dit is beeld van vorig jaar, de editie van 2019. ARCHIEFFOTO
Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers drinken een biertje bij de Herman Broodbus tijdens de opening van culturele broedplaats Hubert. Dit is beeld van vorig jaar, de editie van 2019. ARCHIEFFOTO © Rein Wieringa

Hele vriendengroep met corona besmet op bierfestival buiten: ‘Onderling let je niet zo op’

NIJMEGEN Ze is er enorm van geschrokken. Het was een gezellig avondje met vrienden naar een bierfestival in Nijmegen. In de buitenlucht,  op een heerlijke nazomer-zaterdagavond. En nu blijken elf van de twaalf vrienden besmet te zijn.  Allemaal jonge mensen van eind twintig, begin dertig. Zij zelf óók. Dus zó snel kan het coronavirus om zich heen grijpen. Ook buiten.

57 reacties

 • Ans Verstegen

  12 maanden geleden
  Niemand besmet lijkt me echt sterk. Dit melden ze gewoon niet!
 • Rechtdoorzee

  12 maanden geleden
  Daar moet u bij van Dissel voor zijn. Zijn zijn letterlijke woorden (zie you tube). Dus onze economie mag kapot, maar nog meer sociale schade (uitgestelde operaties, depressies etc) op basis van onbetrouwbare test. Waarom niet bij de positief geteste een klinische test voor zekerheid. Per saldo goedkoper denk ik.
 • Thomas

  12 maanden geleden
  Uitgeleefd? Ze hoeven het niet voor niks te doen hoor, werken voor je geld is niet zo vreemd. En bedenk ook dat het personeel destijds nog tijd over hadden om iedere dag vlogs en dergelijke te maken. Wel met respect voor hen uiteraard maar overdrijven is ook een vak. 
 • Max

  12 maanden geleden
  Ze wéten wat de consequenties zijn!!!! Er is genoeg over in het nieuws geweest. Laat ze dan naar ziek worden als ze overal lak aan hebben. 
 • Daan

  12 maanden geleden
  Dit wetende vraag ik mij af of we wel aan de najaarskermis moeten beginnen. Helemaal met de oplopende besmettingen in Nijmegen.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.