Bezoekers drinken een biertje bij de Herman Broodbus tijdens de opening van culturele broedplaats Hubert. Dit is beeld van vorig jaar, de editie van 2019. ARCHIEFFOTO
Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers drinken een biertje bij de Herman Broodbus tijdens de opening van culturele broedplaats Hubert. Dit is beeld van vorig jaar, de editie van 2019. ARCHIEFFOTO © Rein Wieringa

Hele vriendengroep met corona besmet op bierfestival buiten: ‘Onderling let je niet zo op’

NIJMEGEN Ze is er enorm van geschrokken. Het was een gezellig avondje met vrienden naar een bierfestival in Nijmegen. In de buitenlucht,  op een heerlijke nazomer-zaterdagavond. En nu blijken elf van de twaalf vrienden besmet te zijn.  Allemaal jonge mensen van eind twintig, begin dertig. Zij zelf óók. Dus zó snel kan het coronavirus om zich heen grijpen. Ook buiten.

57 reacties

 • Ans Verstegen

  8 maanden geleden
  Niemand besmet lijkt me echt sterk. Dit melden ze gewoon niet!
 • Rechtdoorzee

  8 maanden geleden
  Daar moet u bij van Dissel voor zijn. Zijn zijn letterlijke woorden (zie you tube). Dus onze economie mag kapot, maar nog meer sociale schade (uitgestelde operaties, depressies etc) op basis van onbetrouwbare test. Waarom niet bij de positief geteste een klinische test voor zekerheid. Per saldo goedkoper denk ik.
 • Thomas

  8 maanden geleden
  Uitgeleefd? Ze hoeven het niet voor niks te doen hoor, werken voor je geld is niet zo vreemd. En bedenk ook dat het personeel destijds nog tijd over hadden om iedere dag vlogs en dergelijke te maken. Wel met respect voor hen uiteraard maar overdrijven is ook een vak. 
 • Max

  8 maanden geleden
  Ze wéten wat de consequenties zijn!!!! Er is genoeg over in het nieuws geweest. Laat ze dan naar ziek worden als ze overal lak aan hebben. 
 • Daan

  8 maanden geleden
  Dit wetende vraag ik mij af of we wel aan de najaarskermis moeten beginnen. Helemaal met de oplopende besmettingen in Nijmegen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Opnieuw veel doden na luchtaanvallen op Gaza: paus roept op tot wapenstilstand
  Play

  Opnieuw veel doden na luchtaan­val­len op Gaza: paus roept op tot wapenstil­stand

 2. Pro-Palestijnse demonstratie in Nijmegen: 'Free free Palestine'
  Play

  Pro-Palestijn­se demonstra­tie in Nijmegen: 'Free free Palestine'

Nijmegen e.o.