Anki Willemsen, lazyfitgirl, met haar nieuwe boek De Eetscwitch
Volledig scherm
PREMIUM
Anki Willemsen, lazyfitgirl, met haar nieuwe boek De Eetscwitch © David van Haren

Helft van Nederland heeft overgewicht. 'Afvallen kan prima, maar doe het zonder dieet', zegt Nijmeegse deskundige

NIJMEGEN - Minder vlees eten, niet snoepen en meer bewegen. Het zijn slechts enkele goede voornemens die jaarlijks terugkeren voor een perfecte summer body. ,,Afvallen kan prima, maar ga niet op een dieet”, zegt de Nijmeegse voedingsdeskundige Anki Willemsen (34).

32 reacties

 • Kas Van Dam

  1 maand geleden
  Jeroen Franssen heeft helemaal gelijk. En heb je niet 3 euro te besteden, dan blijft het stukje vlees achterwege. Nog goed voor het milieu ook. Een gezonde maaltijd heb je voor 2 euro al wel. Bij de McDonald's heb je daarvoor écht geen maaltijd! Gezond eten hoeft niet duur te zijn, als je maar een beetje slim inkoopt
 • Hans Jacobs

  1 maand geleden
  Zolang 2,5 kilo friet goedkoper is dan een bloemkool veranderd het nooit.
 • Ma Vd Zan

  1 maand geleden
  Beste Jeroen Franssen, Uw berekening klopt. Echter zijn er mensen die niet voor 3€ per persoon kunnen kopen en koken. Er zijn genoeg mensen die het met echt minder moeten doen. En dan is een bloemenkool voor 2-3€ erg duur. Een hamburger van M kost nu 1,50€. Is echt goedkoper dan vlees uit de supermarkt. En het broodje is er ook nog bij. ... Graag even op uw woorden letten. Komen kwetsend over.
 • berrie den vossen

  1 maand geleden
  1 op de 2 mensen in Nederland heeft last van overgewicht?? dat waag ik te betwijfelen. beetje overdrijven is ook 'n vak.
 • Japie lamers

  1 maand geleden
  Met het beleid van dit kabinet word je vanzelf dunner. Geen verwarming, geen eten, geen woning, veel stress, hoge belastingen enz.enz.
 1. Het mysterie van de verdwenen putdeksels in Berg en Dal: ‘Opbrengst per deksel is zo'n 8 euro’
  PREMIUM
  Kwestie van Dirk
  1

  Het mysterie van de verdwenen putdeksels in Berg en Dal: ‘Opbrengst per deksel is zo'n 8 euro’

  BERG EN DAL - Het is onrustig in de gemeente Berg en Dal. Er worden putdeksels gejat. Uit de grond gestolen, gegapt, achterovergedrukt. Op verschillende plekken zie je ineens een gat in de straat of op de stoep. Een vreemd beeld dat ook nog eens enorm link kan zijn, want fiets er voor de gein maar eens een keertje overheen. Kun je lachen. Hoe erg is de situatie en wat gebeurt er met die dingen?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.