‘Heren van Graafseweg’ pleiten in online video voor versmalling van vier- naar tweebaans

videoNIJMEGEN - Meer groen, betere oversteekplaatsen en een versmalling van vier naar twee rijbanen. Dát moet er volgens buurtbewoners met de Graafseweg gebeuren. Via een ludieke postercampagne met bijbehorende video proberen zij de gemeenteraad te overtuigen.

38 reacties

 • janv

  2 jaar geleden
  Zou het geen goed plan zijn om de brug over het Maas waalkanaal er uit te gooien ?Dat verminderd ook de drukte in de stad !Ze zijn er GEK zat voor !!!
 • Kittytimo

  2 jaar geleden
  Ik zie echt maar 1 bewoner in dit filmpje, andere setting iedere keer maar dezelfde man.
 • JdeW

  2 jaar geleden
  Natuurlijk, ik begrijp dat je - ook al woon je aan een doorgaande weg die ingericht is voor grotere aantallen verkeer - wilt dat er minder verkeer door je straat komt. Maar deze bewoners vertonen wel heel duidelijk (m.i. egoïstisch) NIMBY-gedrag. Want kijk wat er gaat gebeuren: het verkeer gaat kiezen voor sluiproutes in woongebieden met 30km/u zones. En wethouder Tiemens verschuilt zich achter 'objectief' onderzoek om dit te faciliteren...
 • Daan

  2 jaar geleden
  Het refendum resultaat dat ze zonder burgers er bij te betrekken van tafel hebben geveegd zegt genoeg. Jij wilt deze ondemocratische daad verbloemen, maar dat gaat niet lukken. Wethouders zoals Noël Vergunst en Bert Veldhuis  vinden hun eigen ego belangrijker dan stadsbelang. Is het een taboe om dit te bespreken binnen linkse kringen?
 • Henk

  2 jaar geleden
  De GroenLinksers moeten eens gaan beseffen dat er ook veel werkvolk in Nijmegen woont en ze het niet als enige voor het zeggen hebben in onze Nijmeegse democratie.De Graafseweg is nog steeds een belangrijke verkeersader en hoeft niet kapot omdat de GroeneElite goedkoop bij de stad willen wonen. Het wordt hoog tijd voor een college die democratie voorstaat en er voor alle Nijmegenaren is.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  7

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.