Burgemeester Mark Slinkman.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Mark Slinkman. © Theo Peeters

Het geduld van burgemeester Slinkman is op: ‘Horeca moet ophouden met klikken’

GROESBEEK - De horeca in Berg en Dal moet ophouden met klikken over elkaar en gewoon de regels naleven. ,,We hebben op het gemeentehuis wel wat anders te doen”, zegt een geïrriteerde burgemeester Mark Slinkman van Berg en Dal. ,,Zorg ervoor dat je de regels naleeft.”

8 reacties

 • MF Leuren

  2 weken geleden
  dus met andere woorden horeca, ga samenwerken, en stop met politie spelen voor de overheid. Laat je niet meer voor hun karretje spannen met hun verkapte vaccinatie plicht die jullie nu moeten gaan uitvoeren.
 • J. Zomers

  2 weken geleden
  Het wordt nog veel erger in Groesbeek en Berg en Dal. Het is belachelijk dat je na 25 september je QR-code moet laten zien... als je buiten op het terras een kopje koffie of ijsje bestelt. Je gaat even frietje halen met een kroket... dit kan niet zonder QR-code, hoe krijgen ze het verzonnen? Niet alleen de burgemeester maar ook Mark Rutte is de weg kwijt.
 • Jan Bergmans

  2 weken geleden
  Mijn geduld met de overheid en haar repressie tactieken is ook op.
 • Peter Looyenga

  2 weken geleden
  Typisch.. Burgermeester klaagt dat de gemeente zoveel werk heeft, maar daar worden ze dan ook flink voor betaalt. Mijns inziens typeert dit echt de houding van de Nederlandse politiek: steeds meer belasting inkomsten eisen om er vervolgens steeds minder voor terug te (willen) doen.
 • J. Zomers

  2 weken geleden
  Op 25 september vervalt de 1,5 meter regel, zo wordt het klikken een stuk minder. Helaas gaan ze dan klikken over de QR-code regeling... ze sturen mensen naar hun collega's om te kijken of dit goed wordt nageleefd - de gemeente krijgt het druk.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.