Het oudste café van de stad
zucht onder de lelijkste gevel

VideoProminente graffiti ontsiert de zijgevel het oudste café van Nijmegen. Cafébaas Gert de Graaf ergert zich suf. Maar weghalen is zo eenvoudig nog niet.

6 reacties

 • H.E.M. Arts

  1 jaar geleden
  Ik zie de "handtekeningen van de graffitispuiters", die zijn gespoten/aangebracht op de muur bij café de blaauwe hand op meer muren in Nijmegen-Centrum. Deze "kunstenaars" zullen veel kans hun eigen creaties geweldig vinden. Ik vind het meer weg hebben van verloedering van de openbare ruimte. Misschien kan deze "kunstenaars" een muur aangeboden worden, die ze zelf mogen invullen.
 • Piet Geluk

  1 jaar geleden
  Perfecte plaats voor mooie street art zou ik zeggen.
 • Bart Hoedemaker

  1 jaar geleden
  Gewoon opnieuw schilderen met de speciale verf die je kan schoonmaken
 • Pim Willemsen

  1 jaar geleden
  Er is een prima huismiddeltje dat geen 9-12 euro per vierkante meter kost en dat als coating kan worden opgebracht nadat de muur schoon is: los aardappelmeel op in handwarm water, gewoon te koop bij een supermarkt. 100 gram op 5 liter water. Dit op de muur nevelen en laten drogen. Nu ligt er een dunne beschermlaag op de muur. Komt er grafitty dan met warm water afspoelen en beschermlaag opnieuw aanbrengen.
 • ARNO Beyer

  1 jaar geleden
  Niet dat ik dit met GrafArt vergelijk maar zo zijn Seen, Keith Harring, Banksy of Kamp Seedorf ook begonnen. Graffiteers waar nu grof geld voor wordt betaald….
 1. Ex-dakloze Ashley is niet meer boos en heeft weer zin in het leven: ik wil graag een gezinnetje met een koophuis in Duitsland
  PREMIUM
  De Nijmeegste
  3

  Ex-dakloze Ashley is niet meer boos en heeft weer zin in het leven: ik wil graag een gezinnetje met een koophuis in Duitsland

  NIJMEGEN - ‘De Gelderlander’ gaat verder op zoek naar de ziel van de Nijmegenaar. Bekende en onbekende Nijmegenaren, die hier geboren en getogen zijn, vertellen levensverhalen in de serie De Nijmeegste. Vandaag Ashley (1995), die als professioneel ervaringsdeskundige vertelt over haar leven in instellingen van jeugdzorg en als dakloze jongere.