Hoogwater maakt opsporing lek aan Waalkade onmogelijk

UPDATENIJMEGEN - Het lek aan de Waalkade in Nijmegen is zowel letterlijk als figuurlijk nog steeds niet boven water. Maandagochtend vroeg viel er een gat in de bestrating vanwege een lekkage in de ondergrond. Volgens aannemer Reef Infra kan de oorzaak niet vastgesteld worden zo lang het rivierwater zo hoog staat als nu. 

3 reacties

 • Pipo

  4 jaar geleden
  Zand aan de rand van de kade is sowieso de slechtste materie om te gebruiken. Opnieuw in de schoolbanken.
 • Anita

  4 jaar geleden
  gaat moeilijk bij hoog water.
 • Wally

  4 jaar geleden
  Een waterreservoir voor opvang regenwater? Kan dat niet direct in de Waal worden afgevoerd?
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  6

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.