Onrust na NEC-Vitesse.
Volledig scherm
PREMIUM
Onrust na NEC-Vitesse. © Paul Rapp

Hooliganisme moet je heel anders aanpakken vindt ook NEC-directeur: ‘Zitten op een verkeerd pad’

NIJMEGEN - Geweld rondom voetbalwedstrijden moet op een totaal andere manier worden aangepakt. De overheid moet daarbij een nadrukkelijker rol spelen, vindt algemeen directeur Wilco van Schaik van NEC.

4 reacties

 • A.M. Berben

  2 jaar geleden
  VAN SCHAIK doet het verhaal van VAN STRAATEN nog eens dunnetjes over: natuurlijk moet de overheid veel meer ingrijpen want - in elk geval zijn - voetbalclub(s) weigeren nog steeds om elke vorm van verantwoording te nemen. Kortom: niets nieuws onder de zon. Nu had ik dat ook niet verwacht van de stadionbaas die voor de meest emotioneel beladen wedstrijd van het seizoen meer dan levensgrote affiches laat ophangen die oproepen tot haat. Hij is duidelijk zelf onderdeel van het probleem!
 • Bert Peters

  2 jaar geleden
  1 taakstrafje van 90 dagen… zum Kosten 🤮
 • Bert Peters

  2 jaar geleden
  Ik kan het niet vaak genoeg roepen: leg alle kosten van Politie en ME op het bordje van de voetbalclub. Deze kunnen dat het beste weer doorberekenen aan de juiste leden. Het probleem lost zich zo vanzelf op. En anders de club wel. Wij belasting betalers zitten niet te wachten dat dit uit de algemene middelen wordt betaald. Je zult zien dat de clubs dan opeens wel met oplossingen komen ipv repen chocolade voor de burgemeester!
 • S. Lenkens

  2 jaar geleden
  nou nou, dat hij daar nu al achter komt. zegt ook iets over het weg kijken hiervan,