hooligans van NEC en ADO Den Haag raken slaags in het centrum van Nijmegen.
Volledig scherm
hooligans van NEC en ADO Den Haag raken slaags in het centrum van Nijmegen. © YouTube

Hooligans van NEC en ADO Den Haag
raken slaags in centrum Nijmegen

NIJMEGEN - Hooligans van voetbalclubs NEC en ADO Den Haag raakten afgelopen zaterdag slaags in het centrum van Nijmegen. Ter hoogte van de Bloemerstraat kwam het tot een korte confrontatie, zo bevestigt een woordvoerster van de politie. 

25 reacties

 • Hayco

  2 jaar geleden
  Top idee Constantinopel. Het NEC stadion omdopen tot Novio Magus Arena.Geheid ieder weekend volgeboekt.
 • Henk

  2 jaar geleden
  Ha ha @gijs.... Eigen vermogen Vitesse +25 miljoen .. Hoe staat het met nec? Zuig maar door aan die dikke duim! Misschien komt er nog iets moois uit.
 • Gijs

  2 jaar geleden
  Heb het jaarverslag even opgezocht en het is erger dan ik dacht. In 2017 had Vitesse een negatief eigen vermogen van 99 miljoen, in 2018 zelfs -108 miljoen. Daartegenover staan agioreserves, maar dat is een boekhoudkundige truc om de zaak recht te trekken. Dat zijn loze cijfers om de schuld om te zetten, maar de schuld verdwijnt er niet door. De club heeft boekhoudkundig gezien dus een schuld van 108 miljoen die jaarlijks met 10 miljoen oploopt. Op papier dus hartstikke failliet. 
 • Frits

  2 jaar geleden
  Je bevestigt aardig wat vooroordelen over voetbalsupporters Johan. Heb je dat door.In Nijmegen hebben we helemaal niets tegen Vitesse hoor, en andersom geldt hetzelfde voor NEC en Arnhemmers. Alleen een stel kinderachtige nep-"supporters" houden die flauwe rivaliteit in stand. 
 • Frits

  2 jaar geleden
  Is het jouw doel om in iedere reactie iets over fietsen te zeggen?
 1. Het gras in het Goffertstadion zo strak als een golfbaan
  PREMIUM
  de lunchpauze
  1

  Het gras in het Goffertsta­di­on zo strak als een golfbaan

  Op een regenachtige dag loop ik over het gras van het Goffertstadion en zie van dichtbij alle nopafdrukken van afgelopen weekend. Vier heren zijn bezig met het herstellen van het gras: pollen worden teruggelegd, de aarde wordt soms wat opgetild met de riek, elke vierkante meter wordt zo minutieus bekeken. Erwin, Wim, Danny en Daan behoren tot de groep van twaalf onderhoudsmannen bij NEC. Zij verzorgen de trainingsvelden, ze maken de toiletten schoon, rapen alle achtergebleven troep van de tribunes en zorgen dus ook voor de beste grasmat van de Keukenkampioendivisie. De kennis hiervoor krijgen zij onder andere van hun oud-collega’s, de nieuwste inzichten worden geleverd door het bedrijf VGR, specialist in ook de grasmatten van golfbanen. Tijdens de wedstrijden zijn de mannen voor beide speelhelften steeds een kwartier op het veld bezig om de boel zo strak mogelijk te krijgen. Om 12.00 uur zitten de heren in de kantine, naast het kantoortje van stadionmanager Theo van Benthum: boterhammetjes, soep uit een pakje, televisie in de rug, pak melk op tafel. Het werk is goed als de zon schijnt. En als NEC wint, uiteraard. Ze weten het zeker: NEC wordt kampioen. De mannen kijken nu al uit naar de prachtigste sportieve krachtmeting die dan weer op de agenda zal staan: thuis tegen Vitesse!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Nijmegen e.o.