Bordje aan de deur van een horecazaak in Nijmegen. Cafés en restaurants blijven voorlopig nog dicht. Er is nog geen zicht op heropening van de horeca in deze tweede lockdown.
Volledig scherm
PREMIUM
Bordje aan de deur van een horecazaak in Nijmegen. Cafés en restaurants blijven voorlopig nog dicht. Er is nog geen zicht op heropening van de horeca in deze tweede lockdown. © Paul Rapp

Horeca Nijmegen: ‘Ze laten ons watertrappelen’

NIJMEGEN - Half december de horeca weer open? Ondernemers in Nijmegen geloven er niets van, blijkt uit een rondgang. Maar wanneer wel? De roep om duidelijkheid is groot. ,,Ze laten ons nu watertrappelen.”

27 reacties

 • Duidelijk

  3 maanden geleden
  Sinds de start van de corona maakt aububa al lawaai en zegt failliet te gaan. Een driekwart jaar later heb ik nog niks in het faillisementendossier gezien..... deze knokker heeft dus meer vet op de botten dan hij zegt te hebben of heeft toch een hele goede overheidssteun ontvangen waar hij naiwelijks over rept.
 • Anonymous

  3 maanden geleden
  Nuiler zal zelf wel in loondienst werken....
 • Janpiet

  3 maanden geleden
  Manna is gewoon open dus niet klagen Weliswaar lekker hypocriet voor €15,- zogenaamd een hotelkamer boeken en dan uitgebreid dineren. Laat de zorg maar stikken.
 • Uw Buurman

  3 maanden geleden
  Als je als eenmanszaak of vof failliet gaat, dan kom je niet in de bijstand, maar in de schuldsanering in.Dat is leven van 20 euro per week, en dat omdat een overheid je 1 het ondernemen onmogelijk maakt, en daarna ook verdere steun nihil is.
 • Wilfred Geen_nee

  4 maanden geleden
  De horeca in Nijmegen is erg hypocriet. Toen ze weer mochten draaien na lockdown 1 zat alles propvol en werden de Corona regels keihard genegeerd.Denk maar aan van Rijn, Samson en Opoe Sientje als schrijnende voorbeelden. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. PvdD-lijsttrekker Esther Ouwehand: Dierentuinen als opvang gebruiken en dan sluiten
  Play

  PvdD-lijsttrek­ker Esther Ouwehand: Dierentui­nen als opvang gebruiken en dan sluiten

 2. Demonstranten boos over 'satanisch' songfestivallied van Cyprus
  Play

  Demonstran­ten boos over 'satanisch' songfesti­val­lied van Cyprus

Nijmegen e.o.