Rosmarijn Raanhuis, van kroeg naar kinderkledingzaak: ‘Hier krijg ik weer energie van, dat had ik nodig’.
Volledig scherm
PREMIUM
Rosmarijn Raanhuis, van kroeg naar kinderkledingzaak: ‘Hier krijg ik weer energie van, dat had ik nodig’. © Foto: Bert Beelen

Horecaondernemers kiezen nu voor Plan B: ‘Hier krijg ik weer energie van, dat had ik nodig’

Cafés en restaurants open in december, niet open? Een aantal Nijmeegse horecaondernemers wacht het niet af, ze willen iets dóén. Zo is Frits Cleijne van café Samson een bierwinkel begonnen. Restauranthouder Elroy Slijkhuis opende een supermarkt met delicatessen. En Rosmarijn Raanhuis van proeflokaal Beij Ons verkoopt tweedehands kinderkleding.

6 reacties

 • Bert

  2 maanden geleden
  Kijk dit zijn ondernemers die bij tegenslag niet bij de pakken neer gaan zitten. Laat die huilerd van een kroegbaas met veel zaken in Nijmegen hier een voorbeeld aan nemen. Maar dat doet hij niet want dan moet hij werken i.p.v baasje spelen.
 • Romulus

  2 maanden geleden
  Kijk, dat zijn nog eens echte ondernemers!Bravo! En veel succes!Is andere koek dan die kroegbazen die alleen maar opruiende taal uitslaan en met een grote mond, over lijken gaande, 17 januari hun tenten willen openen.
 • Janske

  2 maanden geleden
  Waar een wil is, is een weg. Respect voor alle ondernemers die creatief omgaan met deze zware tijd. Gisteren nog een kroegbaas aan de deur met sintplankje!! ( Sorry Bart voor benaming kroegbaas ) 
 • Nonkel

  2 maanden geleden
  Niet lullen, maar ondernemen. Chapeau.
 • Gulpenruiker

  2 maanden geleden
  Ik zag gisteren dat ze in de Hezelstraat lekkere warme stamppotjes verkopen uit een open raam bij een cafe/restaurant...helaas hadden we al gegeten maar we gaan er zo even eten halen.
 1. Erik Jacobson (59) speurt naar bijzondere spullen met zijn metaaldetector: ‘Het is uren zoeken en weinig vinden’
  PREMIUM
  mijn hobby
  3

  Erik Jacobson (59) speurt naar bijzondere spullen met zijn metaalde­tec­tor: ‘Het is uren zoeken en weinig vinden’

  NIJMEGEN - Erik Jacobson (59) groeide op in Arnhem. „Als kind had ik al een metaaldetectortje. We vonden kogelhulzen en granaatscherven, die liggen daar overal.” Twintig jaar geleden schafte de bankemployé een echte detector aan. „Bij deze kun je de detectie van ijzer uitschakelen, dat scheelt een hoop rommel. Anders vind je alleen maar bierblikjes, spijkers en verrot oorlogsspul.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

Nijmegen e.o.