Zicht op Nijmegen vanaf een Waalstrand.
Volledig scherm
PREMIUM
Zicht op Nijmegen vanaf een Waalstrand. © Paul Rapp

‘Houd de Waalstranden vrij en gun nieuwe generaties het recht op mooie herinneringen aan die plek’

KWESTIE VAN DIRKNIJMEGEN - Wie geen nachtelijke avonturen heeft beleefd op de Waalstrandjes, heeft niet geleefd. Een romantische escapade, een beste zuippartij met vrienden of gewoon een kampvuurtje met uitzicht op de stad. Veel momenten uit de hitparade van mijn jeugdherinneringen hebben het Waalstrand als decor. 

11 reacties

 • Frank van de Berg

  7 dagen geleden
  En terecht de nieuwe generatie heeft er zelf een puinzooi van gemaakt 22.30 is laat zat daarna ga je maar ergens anders hangen misschien een tip ga fijn naar de stad verdienen de ondernemers ook nog wat.
 • Byron Hendriks

  3 weken geleden
  De geestelijke toestand van de overlastplegers is al behoorlijk verpest. Die wordt er niet beter van door op het Waalstrand zich vol te gooien met drank, pillen en coke. Door de geestelijke toestand van het tuig dat de overlast voor de omwonenden veroorzaakt hebben ze het voor zichzelf verpest. En nu handhaven.
 • A.M. Berben

  3 weken geleden
  Misschien moet Dirk Lotgerink eens een paar avonden mee gaan draaien met de politie en dan eens met eigen ogen kunnen zien wat er allemaal resteert van de romantiek uit zijn vroegere dagen. Ga daarna een artikel schrijven over die en deze problemen, in plaats van het maar opjutten van een eigenlijk al afgesloten discussie!
 • Peter Farla

  3 weken geleden
  Zelf verpest door overal de boel te vervuilen en overlast te veroorzaken.
 • Mattie Veld

  3 weken geleden
  Met een discussie hou je het gajes niet van die strandjes af, domme redenering dus.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.