Nadï van de Watering.
Volledig scherm
PREMIUM
Nadï van de Watering. © Bert Beelen

‘Ik wil een netwerk’: hartenkreet eenzame Nadï op Twitter leidt tot ontmoetingen

NIJMEGEN - Duizenden reacties op Twitter kreeg de Nijmeegse Nadï van de Watering (25). En ook haar inboxen op Facebook en Instagram puilen uit. Al deze aandacht kreeg Nadï na een tweet die ze vorige week woensdag de wereld in stuurde: ‘Ik zit elke dag alleen, ik wil een netwerk in Nijmegen!’

Het bericht verstuurde ze in een opwelling, nadat een afspraak met haar fysiotherapeut niet doorging.  En toen ze ook nog te horen kreeg dat ze voorlopig niet kon rekenen op een maatje, een vrijwilliger die met haar dingen wil ondernemen, was ze er klaar mee: ,,Ik moest het eenzame gevoel even van me afschrijven. Ik dacht: ik zet het als uitlaatklep op Twitter. Daar kent niemand me, ik had vier volgers, en dan ben ik het lekker kwijt.”

Binnen de kortste keren werd haar bericht door honderden mensen gelezen en de afgelopen dagen kwam er een storm van online berichten over haar heen. Nadï's tweet is viraal gegaan en dat merkt ze. ,,Bizar, maar heel mooi. Lieve reacties, ik ben bijna fulltime bezig om iedereen te antwoorden.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.