Uitbaters Niels en Joël op de eerste dag van hun groene (bijna volledige) vega restaurant Thibeau
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbaters Niels en Joël op de eerste dag van hun groene (bijna volledige) vega restaurant Thibeau © Foto: Bert Beelen

In dit nieuwe restaurant is vegan food de norm: ‘200 gram vlees op je bord, dat is niet meer van deze tijd’

NIJMEGEN - Waar bijna 26 jaar café Du Commerce zat, huist nu restaurant Thibeau. Hip, groen en (goeddeels) vega. ‘200 gram vlees op je bord, dat is niet meer van deze tijd.’  

49 reacties

 • Eric Izeboud

  3 maanden geleden
  Het menselijk lichaam heeft wel degelijk vlees nodig, de eiwitten in vlees lijken ook het meest op de eiwitten in het lichaam zelf, zijn totaal niet te vervangen door plantaardige eiwitten, wel ben ik van mening dat de mensen over het algemeen teveel vlees eten, 100 gram per dag is voldoende. Over her algemeen vind ik dat mensen die vegetarisch eten er niet al te best uit zien, maar een ieder moet het voor zichzelf maar uitmaken hoe hij of zij met zijn gezondheid omgaat.
 • Jan-peter Kerstens

  3 maanden geleden
  Mensen laat je niet opnaaien door een sugestieve kop boven een optiniestukje. Dit fenomeen heet clickbait. Waarschijnlijk lacht de journalist zich rot en is d'r baas is tevreden met veel hits op het stukje. D'r zijn genoeg restaurants met en carnitarische kaart (of dit ouderwets is laat ik even in het midden).
 • Maso Sanne

  3 maanden geleden
  De negatieve reactie komen omdat dit “gastvrije” restataurant andere kleineert door te zeggen: 200 gram veel is niet meer van deze tijd. Eigenaar heeft het zich zelf nu al moeilijk gemaakt door zo stigmaniserend opmerking te maken. Dom!
 • Ceciel Buijser

  3 maanden geleden
  De gemiddelde Nederlander eet anno 2021 bijna 40 kilo vlees. Per jaar! Dat is gewoon een halve volwassene. In 1960 was dat 17 kilo. En maar emmeren en klagen dat vroeger alles beter was.
 • Gijs Eeps

  3 maanden geleden
  Mooi hoe andere mensen tegenwoordig bepalen wat niet meer van deze tijd is.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.