Mijn tattoo: Noor Peters.
Volledig scherm
PREMIUM
Mijn tattoo: Noor Peters. © Gerard Verschooten

In een paar jaar tijd veertig tattoos: Noor ziet haar lichaam als een permanente kunstexpositie

mijn tattoo en ikIn Nijmegen, naast de brug de Oversteek, is Waalhalla City, een indoor skatepark met een winkel voor skateboards, skates en skateschoenen, skeelers, stuntstepjes, longboards, cruisers, zelfs BMX-fietsjes en gewone rolschaatsen. 

10 reacties

 • Pedro Kantor

  1 maand geleden
  Jezelf tatoeëren is als men neme de Mona Lisa, iets wat als perfect wordt gezien, en gaat daar vervolgens met een spuitbus overheen, want wat grafitti daaraan toevoegen maakt het nog beter, toch? Iedereen mag doen wat ze willen, dus wie het wil doen, ga je gang. Voor mij is het alsof je jezelf vrijwillig van brandwonden en lidtekens voorziet. Niemand wordt er mooier van en wat vrouwen betreft is het zelfs een mega afknapper. Maar goed, dat is roken ook. Ieder zijn ding.
 • berrie den vossen

  1 maand geleden
  ik vind het supermooi, al die getatoeëerde dames, ik kijk mijn ogen uit. ik vraag me alleen af waar ze dat van doen...zo'n tatoo kost 'n vermogen. zelf vind ik de sleeve erg mooi. totdat ik de gemiddelde prijs hoorde... wat 'n stelletje gekken zeg..zo mooi vind ik het nou ook weer niet.
 • B.E.J. Merts

  1 maand geleden
  Die op haar borst vind ik wel mooi.
 • Marcus Radel

  1 maand geleden
  Zielig al dat geklieder op je lichaam !
 • Femke Smelt

  1 maand geleden
  Je smaak verandert vaak met de jaren, wat dan?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.