Voor de Petrus Canisiuskerk aan de Molenstraat in het centrum van Nijmegen staat een uitgiftepunt voor coronapolsbandjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor de Petrus Canisiuskerk aan de Molenstraat in het centrum van Nijmegen staat een uitgiftepunt voor coronapolsbandjes. © Paul Rapp

In Nijmeegs stapweekend 2100 coronabandjes verstrekt: ‘Heel fijn! Het geeft een veilig gevoel’

UpdateNIJMEGEN - In Nijmegen zijn afgelopen weekend zo’n 2100 coronapolsbandjes uitgegeven. Na steden als Arnhem en Breda is het nu ook hier zonder oponthoud kroeg in, kroeg uit. 

16 reacties

 • Tom Hond

  1 jaar geleden
  Al is heel nederland gevaccineerd als er 10 personen door corona op het IC liggen krijsen kranten koppen nog steeds dat 9 van de 10 niet gevaccineerd is.
 • loeske hansen

  1 jaar geleden
  je kunt blijven mopperen, klagen, schelden en wat dan ook maar het is heel simpel: zonder Qr code kom je bijna nergens binnen. Noem me maar lid van de Qr partij, mak schaap, meeloper, verrader en wat dan ook, ik was in de stad gisteren, met bandje, en het was reuze gezellig. Blijf maar lekker je eigen ding met je principes, dat doe ik, en vele gevaccineerde mensen met mij, ook.
 • jan van otten

  1 jaar geleden
  Zouden deze mensen angstig in een supermarkt lopen? Wat een slap gelul, van het geeft een veilig gevoel, blijf dan gewoon thuis.
 • Mark van Grave

  1 jaar geleden
  Terwijl het handjevol critici en het vaste clubje bekende reageerders hier duidelijk niets anders te doen heeft dan fulltime hun kritiek te spuien, en de mond vol heeft over dwang, heeft de rest van Nederland zich vrijwilllig laten vaccineren en geniet en viert nu in vrijheid van het leven. Wat fijn dat die party-poopers er dan niet bij zijn om ons feestje te bederven.
 • Jessica Berends

  1 jaar geleden
  De regering had in beter onderwijs moeten investeren. Velen hier snappen niet hoe vaccins werken. Het reduceert de kans op overlijden of ernstig ziekteverloop, kan de kans op besmettelijkheid verkleinen. Groepsimmuniteit is belangrijk, je haalt een prik voor jezelf en anderen. Kijk naar ziektes als polio, nu zo goed als verdwenen door vaccinatie. Google eens op ijzeren long. Moet dat maar terug komen ook dan?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen