Ongediertebestrijder Geert Verriet uit Ooij heeft een flinke collectie luchtdrukwapens.
Volledig scherm
PREMIUM
Ongediertebestrijder Geert Verriet uit Ooij heeft een flinke collectie luchtdrukwapens. © Foto: Bert Beelen

Jager gaat ratten in Berg en Dal één voor één afschieten na vele klachten

GROESBEEK - Ratten in Berg en Dal kunnen hun borst natmaken. De gemeente schakelt een ongediertebestrijder met een luchtbuks in om ze in de bebouwde kom één voor één af te schieten.

10 reacties

 • Ans De poes

  2 maanden geleden
  Anneke Dijk katten in nuttig en ruimen het ongedierte als muizen voor jou op. Ratten brengen ziektes mee de bruine rat Dus wees blij dat er katten rondlopen
 • A I Anders

  2 maanden geleden
  Den Haag zit vol met ratten, vooral op en rond het binnenhof.
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  De Westerse mens is volslagen compleet van de natuur losgeslagen, heeft geen flauw idee hoe de natuur werkt en alleen maar een hoog geidealiseert beeld van de natuur, Ratten zijn ongedierte, mensen. Ze knagen aan leidingen, eten en verspreiden ziektes. Afschieten die troep! What's next? Dat als we een mug doodslaan de dierenrechtenactivisten je ook al komen terrorizeren.
 • Peter Schuurstra

  2 maanden geleden
  Overlast van ratten is een serieus probleem. De term 'ratten' is een breed begrip. Ik ken er zelfs die op een scooter kunnen rijden, je half dood schoppen of je proberen op te lichten.
 • E.U. Bergsma

  2 maanden geleden
  Trouwens, ratten zijn leuke en slimme dieren Martijn Strik! Verdiep je er eens in. Sommige mensen hebben ze als huisdier!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.