Liam van Teeseling
Volledig scherm
PREMIUM
Liam van Teeseling © eigen foto

Je examenjaar door corona in duigen: ‘Wij blijven voor altijd die generatie die niet geslaagd is zoals je hoort te slagen’

NIJMEGEN - Bij veel scholieren uit de regio kan de vlag eerder uit. Toch balen zij een beetje. Geen eindexamens, betekent namelijk ook geen examenstunts, -reizen en -gala's.

5 reacties

 • Mick

  2 jaar geleden
  Sterker nog dat is de generatie die letterlijk mee hebben moeten helpen om alles van de grond op te bouwen.Wrijving maakt glans....
 • Jos Klappe

  2 jaar geleden
  Ik vind het persoonlijk nogal ongepast (gezien de huidige situatie met het virus en het feit dat er veel mensen keihard aan het werk zijn om levens te sparen) om nu al de vlag uit te hangen. Ik zou iedereen willen voorstellen hiermee te wachten tot de daadwerkelijke diploma-uitreiking.
 • M S

  2 jaar geleden
  Gezien ik vanwegen ziekte  aangepast onderwijs volgde, heb ook ik geen normale diploma uitreiking, geen gala's of examenstunts gehad. Het was best slikken om bij leeftijdgenoten te zien dat zij dit wel hadden. (geen ov kaart of studentenkorting baalde ik ook altijd van, maar dat ter zijde)Hopelijk geeft het troost dat jullie in ieder geval niet alleen zijn en dit delen met een hele generatie. PS. Uit ervaring: Dat gala en die stunt kun je later inhalen. ;-) 
 • Lentje

  2 jaar geleden
  Maar teleurgesteld zijn mag toch?
 • Marjolijn

  2 jaar geleden
  Wat dacht je van de generatie die in '40-'45  examen had moeten doen. Die zijn er ook gekomen. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.