Een bomvolle feesttent tijdens een eerdere editie van Het Foute Oktoberfest in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bomvolle feesttent tijdens een eerdere editie van Het Foute Oktoberfest in Nijmegen. © Matrixx Events

Je kan weer massaal (fout) feesten in Nijmegen en er zijn nog kaarten beschikbaar!

NIJMEGEN - 12.500 feestvierders kunnen over drie weken weer ouderwets tegen elkaar opschuren tijdens het Foute Oktoberfest in Nijmegen. Door de versoepelingen van de coronamaatregelen kan het massale tentfeest in het Goffertpark doorgaan. Of toch niet?

3 reacties

 • Loek Frederiks

  5 dagen geleden
  Anneke, onder welke steen heb jij geleefd de afgelopen 1.5 jaar ? COVID is geen griep, ander virus. En de app registreert niet waar je naar binnen gaat. Checked alleen de info van de code en laat in NL niet je gegevens zien (mag niet ivm privacy).
 • Jan den Tien

  6 dagen geleden
  Er wordt helemaal niks geregistreerd, enkel gecontroleerd. Of gaan we hier nu weer over lopen zeiken?
 • Anneke Dijk

  6 dagen geleden
  Nou eindelijk zeg, we laten ons niet meer bangmaken door de griep en mogen weer verder leven. Maar alles staat geregistreerd, namen er bij alles....
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.