Bij Eva van Broekhoven, wonende in de Begijnenstraat in de Benedenstad is zaterdag een bierfles door de ruit gegooid. Haar baby Jitske zat op dat moment onder het raam op de grond te spelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Eva van Broekhoven, wonende in de Begijnenstraat in de Benedenstad is zaterdag een bierfles door de ruit gegooid. Haar baby Jitske zat op dat moment onder het raam op de grond te spelen. © Paul Rapp

Jitske (1) heeft engeltje op haar schouder, bierfles raakt baby net niet: ‘Het regende glas boven haar’

NIJMEGEN - De glassplinters vliegen om haar oren. Baby Jitske, net één jaar geworden, speelt desondanks vrolijk verder met haar babygym. Zich niet bewust van het gevaar dat ze loopt. 

4 reacties

 • Selma Dronkers

  9 maanden geleden
  Hier hoort onderzoek naar gedaan te worden.
 • jan maassen vd brink

  9 maanden geleden
  Gerrit, helemaal met je eens. Maar glas hoort IN de glasbak en zo te zien moet de gemeente ook wat doen in "groen" Nijmegen!
 • Gerrit Louter

  9 maanden geleden
  Er is een gezegde....dat er meer gekken loslopen dan er vast zitten...! als je zo om je heen kijkt dan klopt dat precies....! ook veel jongeren krijgen van huis uit geen enkele fatsoenlijke opvoeding meer , en dan gebeuren dit soort achterlijke dingen....hopelijk staan er nog vingerafdrukken op het flesje...? iemand die dit bewust doet , gaat dit vast vaker doen...! keihard aanpakken dit soort uitschot !
 • Achter hooker

  9 maanden geleden
  Mensen die denken dat de reden weten zullen het corona wel de schuld geven. Lockdown, avondklok, geen school, misschien geen werk. Ik denk dat het met verstand te maken heeft. En wil dan toch zoiets doen doe het dan bij je eigen huis en zeg tegen je vader, dat was ik. Goed hé.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.