John Rouw Prins d’n 8 ste van De Feestneus Groesbeek

GROESBEEK - Tijdens het prinsenbal van carnavalsvereniging De Feestneus, vrijdagavond in de volle Nachtwacht van Partycentrum De Linde in Groesbeek, is de nieuwe prins bekendgemaakt. Nadat Hofkok Ramon Hermsen het hoofdgerecht voor dit jaar bekend maakte, kwam de Groesbeker John Rouw van onder de closche, als de nieuwe Prins Feestneus d’n 8ste.

De 51-jarige John Rouw is op zijn elfde begonnen bij carnavalsvereniging De Banduuvels. Hij is getrouwd met Diana en heeft een zoon en een dochter. In het dagelijks leven is John CNC-draaier bij Makomar in Boxmeer. 

Hij wordt bijgestaan door de raad van elf, de raadsdames en zijn presidenten, hofkok Ramon Hermsen en Jan Zwitserloot. De hofdames zijn, Marleen Hermsen, Cathelijn Pleur, dochter Vera en schoondochter Debora van de Weerden.

Prins Feestneus d’n 8ste John bracht tijdens het prinsenbal zijn carnavalsschlager ten gehore, met de alleszeggende tekst “Zu trots as enne pauw”.

Zijn motto zal dit jaar zijn, Dink me de Carnaval nie on ow eig ik, me die daag maake we same schik!

Volledig scherm
John Rouw, prins Feestneus in Groesbeek. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.