Burgemeester Bruls benoemde donderdag op het Kandinsky College Gerhard Halmanns tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
Volledig scherm
Burgemeester Bruls benoemde donderdag op het Kandinsky College Gerhard Halmanns tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. © Kandinsky College

Kandinsky College eert docent uit Duitsland voor jarenlange uitwisseling

NIJMEGEN - Gerhard Halmanns uit het Duitse Geldern heeft gisteren van burgemeester Bruls een lintje gekregen op het Kandinsky College in Nijmegen. Halmanss, docent Nederlands, Geschiedenis en Duits in Geldern, spant zich al sinds 1980 in voor uitwisseling tussen Nederlandse Kandinsky-leerlingen en leerlingen van zijn eigen Lise-Meitner-Gymnasium. 

2 reacties

 • Dion

  4 jaar geleden
  Inderdaad, maar wel jammer dat HIJ niet bovenop andere zaken zit...hier heeft ie wel tijd voor maar niet om mensen die thuis overvallen zijn te bezoeken.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Klinkt als een fantastische docent! Dit is wat onze tijd nodig heeft, verbinders.
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.