Volledig scherm
De kerstboom bij het gemeentehuis in Groesbeek. Foto Joop Verstraaten © Thed Maas

Kerstboom bij gemeentehuis is 14 meter

GROESBEEK – Woensdag 6 december zijn de bewoners van een dubbele woning aan de Heidebloemstraat in Groesbeek verlost van een grote dennenboom die in hun voortuin stond en al het licht weg nam. 

De ambtenaren van de gemeente Berg en Dal hadden hun oog al laten vallen op de mooie volle dennenboom als kerstboom voor bij het gemeentehuis.  De boom is 14 meter en weegt zo’n 2.000 kilo. 

Lichtjes

Hij werd door Werner Bakker met een ver-reiker uit de voortuin gehaald en vervolgens naar het gemeentehuis gebracht. Werner Bakker heeft ook de verlichting in de boom geplaatst .

Op woensdag 13 december zullen de leerlingen van basisschool ’t Vossenhol tussen 10.00  en 12.00 uur met 240 zelfgemaakte kerstversieringen de boom gaan opsieren. Daarvoor zullen ook enkele leerlingen in de hoogwerker moeten om ook de top van de kerstboom te versieren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.