André Brouwer (links) van Kringloop Groesbeek met enkele vertegenwoordigers van de voedselbank, bij een deel van de donatie.
Volledig scherm
André Brouwer (links) van Kringloop Groesbeek met enkele vertegenwoordigers van de voedselbank, bij een deel van de donatie. © Joop Verstraaten

Kerstmarkt Kringloop doneert aan
voedselbank

GROESBEEK – De kerstmarkt rondom Kringloop Groesbeek aan de Industrieweg heeft zondag veel opgeleverd voor de voedselbank. Vertegenwoordigers van de voedselbank kregen honderden blikken soep en potten groenten, aardappelpuree, zuurkool, pannenkoekenmeel, koffie en voor ieder gezin een kerststol. 

2 reacties

 • Christine244

  3 jaar geleden
  Helemaal Top van ze echt!! Zouden we niet vaker in gemeenten moeten doen standaard? Elkaar wat meer helpen, weet je hoe de mensen die naar de voedselbank zich vaak voelen; ze schamen zich dat ze moeten bedelen om eten. Is toch in en in triest.Of het overgebleven eten van instellingen die zo in de prullenbak wordt gekieperd al jaren lang een niet allemaal naar dieren maar 50/50. En meer geld doneren aan de voedselbanken ( ik doe het al), draait veelal op vrijwilligers. Fijne Feestdagen en hopelijk wordt 2018 beter voor hen!!
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Geweldig, een mooi kerstpakket!!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Jaap filmde zeer zeldzame aap als eerste ter wereld
  Play

  Jaap filmde zeer zeldzame aap als eerste ter wereld

 2. Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval
  Play

  Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval

Nijmegen e.o.