Volledig scherm
Het voormalige V&D-pand in Nijmegen. © DG

Kerstwinkel tijdelijk in oude V&D Nijmegen

NIJMEGEN - Kerstballen, bomen en verlichting, het is binnenkort allemaal te koop op de benedenverdieping van de V&D. Vanaf zaterdag 11 november kunnen klanten terecht in de tijdelijke kerstwinkel It's all about Christmas, die tot in januari geopend blijft. 

Eind augustus sloot het warenhuis Topshelf de deuren en sindsdien staat het reusachtige pand op de hoek van Burchtstraat en Broerstraat weer leeg. 

Twee maanden

Voor twee maanden is er nu weer een huurder gevonden. De Nijmeegse vestiging van It's all about Christmas is de elfde tijdelijke kerstwinkel van het bedrijf. Zo zijn er al zaken open in Utrecht, Batavia-Stad en Eindhoven. De komende weken volgen nog Amersfoort, Dordrecht en Emmen. Er zijn meer voormalige V&D-panden bij.

Het bedrijf verkoopt al langer spullen via de website kerstversiering.nl, sinds zeven jaar opent het aan het eind van het jaar in steden van Nederland en België ook fysieke winkels, voor een periode van enkele maanden. Voor de Nijmeegse Christmas zijn twaalf personeelsleden nodig, met ervaring in bloemenzaken of tuinmarkten.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.