Kijk hier live mee met de De Grote Verkiezingsavond in LUX

LIVE VIDEONIJMEGEN - Twee dagen voor de verkiezingen kruisen de Nijmeegse lijsttrekkers maandagavond opnieuw de degens tijdens De Grote Verkiezingsavond in LUX. Het debat is live te volgen op de website van De Gelderlander, via bovenstaande video.

Het vormen van burgerwachten moet ontmoedigd worden, er moet meer geld naar de oude stadsdelen Dukenburg en Lindenholt dan naar Nijmegen-Noord en Nijmegen moet investeren in kunstenaars. Dat zijn drie van de stellingen waarover in LUX gedebatteerd gaat worden. 

De tien partijen die nu vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad doen mee aan de debatten, de vier nieuwkomers kunnen zittende partijen uitdagen in speciale discussierondes. 

De avond begint om 19.30 en duurt tot 21.30. 

Het debat is een samenwerking tussen De Gelderlander, LUX en RN7

Volledig scherm
© Bert Beelen
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Politiebureaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrijpelijke noodgreep’
    PREMIUM

    Politiebu­reaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrij­pe­lij­ke noodgreep’

    NIJMEGEN - Het hoofdbureau van de politie in Nijmegen is sinds kort gesloten op zaterdag en zondag. Dat betekent dat in heel Gelderland-Zuid (het district onder de Waal) geen politiebureau meer open is voor publiek, bevestigt politiechef Lute Nieuwerth. Het politiebureau in Arnhem blijft in de weekenden wel gewoon open. De bureaus in Ede, Wageningen en Doetinchem zijn al jaren alleen op zaterdag geopend.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.