Volledig scherm
© Shutterstock

Kleef geteisterd door mannen die uit bosjes springen en masturberen

over de grensKLEEF - Bewoners van Kleef hebben de afgelopen maanden meermalen te maken gehad met exhibitionisme. De politie heeft maandag een 26-jarige inwoner opgepakt, maar sindsdien zijn er weer nieuwe meldingen bijgekomen.

Woensdagochtend om 5.45 uur was een 35-jarige vrouw er getuige van dat een man zich bevredigde op de Gasthausstrasse. Het ging om een man van rond de 30 jaar, 1.80 meter, met een krachtig postuur en korte haren. Hij had een donkere fiets. 

Vermoedelijk dezelfde man kwam dinsdag uit de bosjes op een speelplaats aan de Frankenstrasse, waarbij hij zichzelf bevredigde. Drie meisjes in de leeftijd van 14 en 15 jaar waren daar getuige van. De man ging er daarna op de fiets vandoor.

Broek omlaag

Een 25-jarige vrouw meldde dinsdag dat ze een man, die ze eerder al eens zijn broek omlaag had zien trekken, zichzelf zag bevredigen. De man zou een donkerrode personenauto hebben.

De politie hield maandag een 26-jarige inwoner van Kleef aan nadat een 25-jarige vrouw op de Kolpingstrasse zag dat hij plotseling stilstond en zijn broek omlaag deed. Deze man was haar een tijdje daarvoor al opgevallen omdat hij toen als fietser geen broek aan had.

De man werd als dader herkend door vijf andere mensen die in mei met de exhibitionist geconfronteerd werden. De politie onderzoekt of er samenhang is tussen de oude en de nieuwe zaken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Een boomstam in de schroeven of vertekende radarbeelden? Onderzoeksraad vraagt informatie over aanvaring op Waal
    PREMIUM
    video

    Een boomstam in de schroeven of vertekende radarbeel­den? Onderzoeks­raad vraagt informatie over aanvaring op Waal

    NIJMEGEN - Was het een boomstam in de schroeven of werden de radarbeelden verstoord? En waarom maakte cruiseschip Edelweiss ineens zo'n zwiep, waardoor hij dwars kwam te liggen op de Waal? De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) heeft informatie opgevraagd van het onderzoek naar de aanvaring tussen cruiseschip Edelweiss en vrachtschip Forenso die woensdagochtend vroeg gebeurde op de Waal bij Nijmegen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.