Volledig scherm
Kookworkshop voor mensen die met kanker te maken hebben (gehad). Archieffoto Lengkeek Ellen © Lengkeek Ellen

Kookworkshop in De Horst voor mensen met kanker

GROESBEEK -  Bij meer dan de helft van mensen met kanker smaakt het eten niet zo lekker meer.  En omdat kanker vaak tot vermoeidheidsklachten leidt, hebben de patiënten geen energie meer om gezond te koken.

Inloophuis De Korenbloem in Groesbeek organiseert daarom een kookworkshop voor alle mensen die met kanker te maken hebben (gehad),  als patiënt, naasten, buren, vrienden of kennissen.

Er wordt samen gekookt en samen gegeten. Mariëlle Claassen, diëtiste van BaseLine Voedingsadviesburo (http://www.baseline-dietisten.nl/) zal onder andere informatie verstrekken op het gebied van hoe bereid ik eenvoudig een gezonde maaltijd, advies op het gebied van kauw- en slikproblemen en hoe ga ik om met verminderde eetlust.

De Slenk

Het Inloophuis de Korenbloem is er voor allen die met een ernstige ziekte te maken hebben, die een luisterend oor nodig hebben, contact van mens tot mens, misschien informatie, praten met lotgenoten

De kookworkshop wordt gehouden op donderdag 21 juni van 15.30 – 18.00 uur in Dorpsstraat De Slenk , Reestraat 2 in kerkdorp De Horst in Groesbeek. Er wordt een bijdrage gevraagd van 5 euro om de kosten van de ingrediënten te dekken.

Aanmelden kan (tot 15 juni) via 024-6756071 of per email: info@inloophuisgroesbeek.nl 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.