Kringloopwinkel Groesbeek mag geen groente meer verkopen, VVD zegt ‘belachelijk’

GROESBEEK - Kringloopwinkel Sint Michael in Groesbeek mag geen groente, fruit en planten meer verkopen. Na recente klachten van ondernemers uit het centrum heeft de gemeente de ODRN (omgevingsdienst) gevraagd daartegen op te treden. André Brouwer van de kringloopwinkel heeft bezwaar aangetekend.

15 reacties

 • C. Bosman

  6 maanden geleden
  Voedselbank geeft toch weg? Gaan ze nu ook verkopen? Beetje raar toch?
 • M L-F

  6 maanden geleden
  als het niet in het bestemmingsplan staat, dan mag het gewoon niet, heel simpel. net zoals je voor bijna alles een vergunning nodig hebt.
 • Japie lamers

  6 maanden geleden
  Terecht dat de verkoop van groenten en fruit verboden word. Kringloopwinkels zijn daar toch niet voor. Het geeft een concurrentievervalsing.
 • Theo van Tuil

  6 maanden geleden
  De Kringloop laat zien hoe het ook kan. Ze namen de intocht van Sinterklaas op zich toen de ondernemersvereniging het kinderfeest niet meer wilde organiseren. Veel ondernemers zijn kleine narcisten, die maar wat graag duur doen, maar daarbij vergeten dat ze hun verdiensten aan de mensen te danken hebben... De Kringloop is wars van franje en moet dus kapot.
 • Peter Schuurstra

  6 maanden geleden
  @Frans Inderdaad is de voedselbank de beste bestemming. Dan komt het bij de mensen die het echt nodig hebben. De kringloop is een prima plek voor goederen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.