Notre Dame-directeur Marij van Deutekom is begonnen aan haar laatste schooljaar. Ze stopt bij het ingaan van de volgende zomervakantie.
Volledig scherm
PREMIUM
Notre Dame-directeur Marij van Deutekom is begonnen aan haar laatste schooljaar. Ze stopt bij het ingaan van de volgende zomervakantie. © Theo Peeters

Laatste eerste schooldag voor Notre Dame-directeur:
Marij van Deutekom stopt na 17 jaar op Ubbergse havo

UBBERGEN - Het was haar laatste eerste schooldag. Toen Marij van Deutekom gisteren het nieuwe schooljaar inluidde op de Notre Dame des Anges, wist ze dat ze haar laatste ‘startspeech’ ooit zou geven. Na het komende leerjaar zwaait de 65-jarige af als directeur van de havo in Ubbergen.

0 reacties

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    4

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.