Volledig scherm
Op de parkeerplaats van de Aldi is een lantaarnpaal uit de grond gereden. © Waldie Rutten/ Ronv Media

Lantaarnpaal uit de grond gereden op parkeerplaats Aldi

GROESBEEK - Op de parkeerplaats van supermarkt Aldi in Groesbeek heeft een vrouw met haar auto een lantaarnpaal uit de grond gereden. Vermoedelijk was de vrouw onwel geworden en kwam zij daardoor in aanrijding met de lichtmast.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 15.00 uur. De vrouw liep geen letsel op en is zelf naar de huisarts gegaan voor controle. Haar auto is opgehaald door een berger.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rechter: zijn de krakers van de waterzuivering er eigenlijk nog wel?

    Rechter: zijn de krakers van de waterzuive­ring er eigenlijk nog wel?

    Zitten er nog krakers in de voormalige kantoorruimte van de waterzuiveringsinstallatie aan de Jonkerstraat in Nijmegen? ,,Zijn ze niet geschrokken van de dagvaarding?", vroeg de kortgedingrechter in Arnhem zich donderdag af. De curator van de failliete InnovioPapers BV (voorheen Sappi) die het kort geding aanspande, weet het eigenlijk niet zeker. ,,Er staat nog steeds een tentje. En een bromfiets. Ik sluit niet uit dat ze er nog zijn."

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.