Volledig scherm
Op de parkeerplaats van de Aldi is een lantaarnpaal uit de grond gereden. © Waldie Rutten/ Ronv Media

Lantaarnpaal uit de grond gereden op parkeerplaats Aldi

GROESBEEK - Op de parkeerplaats van supermarkt Aldi in Groesbeek heeft een vrouw met haar auto een lantaarnpaal uit de grond gereden. Vermoedelijk was de vrouw onwel geworden en kwam zij daardoor in aanrijding met de lichtmast.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 15.00 uur. De vrouw liep geen letsel op en is zelf naar de huisarts gegaan voor controle. Haar auto is opgehaald door een berger.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.