De lift aan de entreekant van station Nijmegen is al enkele weken defect.
Volledig scherm
PREMIUM
De lift aan de entreekant van station Nijmegen is al enkele weken defect. © Bert Beelen

Lift op station Nijmegen langer buiten werking door missend onderdeel: ‘Reistijd kan uren oplopen’

NIJMEGEN - De defecte lift op Station Nijmegen blijft langer buiten gebruik dan verwacht. Wanneer reizigers die slecht ter been zijn weer naar alle perrons kunnen, is nog onduidelijk. Ondertussen groeit de frustratie onder deze groep.

6 reacties

 • Kenneth Tharmaratnam

  6 dagen geleden
  Vandaag het bericht dat het missende onderdeel, een technische schakelaar, blijkbaar ineens wel te verkrijgen was. Betreft het hier een specifiek onderdeel van Möhringer liften zelf of een onderdeel van een ander zelfstandig elektromerk? En is er in het laatste geval wel een beroep gedaan op de juiste, snelst leverende leverancier/groothandel? En hebben ze nu ook meteen voldoende voorraad van deze technische schakelaars? Maar goed, eerst zien, dan geloven en dan eind goed, al goed.
 • cor claassen

  1 week geleden
  Diep en diep triest , geen idee welk onderdeel er ontbreekt maar een beetje bedrijf is creatief genoeg om een nood oplossing te bedenken.Ik zou me diep schamen als bedrijf.Ze zouden allemaal is een maand afhankelijk moeten zijn van een simpele lift.Ook prorail moet zich heel diep schamen.
 • Ma Vd Zan

  1 week geleden
  En dan burgers vragen om meer het openbaar vervoer te gebruiken...
 • P. Versteegen

  1 week geleden
  Schandalig, maar liftbedrijven schijnen een monopolie te hebben. Leer er van als opdrachtgever en kies zekerbniet alleen op prijs...
 • John Jansen

  1 week geleden
  Van een semi Nuts bedrijf zoal NS of ProRail mag je toch verwachten dat ze in het service contract vastleggen dat essentiële onderdelen door de leverancier landelijk op voorraad gehouden moeten worden. Maar ja dat kost ze wel wat éxtra.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.