LINDA. vindt dat de LINDA van Linda te veel op hun logo lijkt.
Volledig scherm
LINDA. vindt dat de LINDA van Linda te veel op hun logo lijkt. © LINDA. / Gerard Verschooten

Lijkt de LINDA van Linda écht te veel op die van Linda de Mol?

videoNIJMEGEN - Heeft Linda de Mol gelijk? Lijkt het logo van rijschool Linda inderdaad té veel op het logo dat van de LINDA.? Zelfs deskundigen zijn het er niet over eens. Media-ondernemer en merkendeskundige Richard Otto meent bijvoorbeeld dat rijschoolhouder Linda Wilting weinig te vrezen heeft. 

53 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Letters van het alfabet mag een ieder op eigen wijze dan  wel invulling  gebruiken . Alsof  Linda de Mol ooit in  het Oosten van het land komt,  wat een geloel wederom...... 
 • Petra

  4 jaar geleden
  Moeilijk hè, lezen? Het gaat niet alleen om de naam maar om de combinatie met het beeldmerk. En als je niet weet wat een beeldmerk, merkrecht of typografie inhoudt, moet je hier niet zo roeptoeteren. En al helemaal niet aankomen met ‘de rijken dit en dat’. Linda de Mol heeft het recht om, net als ieder ander, haar MERK (dus niet haar NAAM) te beschermen. De rijschool-Linda heeft bewust voor deze stijl van logo gekozen en moet nu niet zo piepen en het zielige slachtoffertje spelen. Quit while you’re ahead! 
 • Socrates3

  4 jaar geleden
  ‘Merkendeskundige’ Paul Moers wordt een vraag gesteld over merkrecht en geeft vervolgens een kwalificatie af over Linda de Mol! De rechter zal meewarig zijn hoofd schudden over de deskundigheid van deze pias...
 • Atje

  4 jaar geleden
  Precies er zijn 10 tallen bedrijven die Linda gebruiken als merknaam omdat ze waarschijnlijk de voornaamLinda hebben. Belachelijk dat een voornaam als merknaam geregistreerd mag worden. 
 • Atje

  4 jaar geleden
  Precies.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.