Marius Rovers herstelt de schade aan het huis van Bas Hendrikse. Na de explosie op 13 mei zo'n honderd meter verderop barstte bij hem het glas uit zijn voordeurkozijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Marius Rovers herstelt de schade aan het huis van Bas Hendrikse. Na de explosie op 13 mei zo'n honderd meter verderop barstte bij hem het glas uit zijn voordeurkozijn. © Gerard Verschooten

Lindenholt likt wonden na explosie: twee weken later zijn scherven opgeruimd, maar dé vraag blijft spoken

NIJMEGEN - Bijna twee weken na de verwoestende gasexplosie likt Lindenholt zijn wonden. Klussers rijden af en aan. De schade van een miljoen euro wordt langzaam hersteld. 

5 reacties

 • MightyMike

  2 jaar geleden
  Kun je nagaan hoe groot de klap was.
 • Piet Wanders

  2 jaar geleden
  Voor mij als oud-schipper onbegrijpelijk dat gastoestellen niet zijn beveiligd met een bi-metaaltje dat bij afkoeling de gastoevoer afsluit.Al sinds mijn geheugenis verplicht op binnenvaartschepen. Alleen de gaskraan openzetten heeft dan geen zin; je moet hem blijven vasthouden totdat de vlam brandt. Zou heel veel (soms moedwillige) gasontploffingen in woningen maar ook caravans kunnen voorkomen.
 • Annabel

  2 jaar geleden
  Haha dacht ik ook al
 • Ook

  2 jaar geleden
  Nu vast is komen te staan dat er niets aan het gasnet mankeerde en de bewoner zelf steeds meer zorgmijder is geworden dient het belang van de omwonenden voor te gaan op het belang van deze bewoner en dient hij dus niet meer terug te kunnen keren naar zijn woning.Daarnaast dient deze man eerst maar weer eens in een instelling te gaan wonen om na verloop van 2 jaar opnieuw beoordeeld te worden of hij zelfstandig kan gaan wonen en zo ja onder welke voorwaarden. Woonwaarts zou hem nu niet langer meer als huurder moeten hoeven behandelen.
 • Manmanman

  2 jaar geleden
  Aparte voordeur

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.