Volledig scherm
Luuk Leenders toont trots het zojuist gewonnen keepersshirt van Jasper Cillessen. Op de achtergrond, met ketting, burgemeester Mark Slinkman. © Joop Verstraaten

Luuk (12) wint keepers-outfit van Cillessen op kermis in Groesbeek

GROESBEEK - De 12-jarige Luuk Leenders uit Groesbeek heeft op de laatste dag van de kermis in zijn dorp een voetbaloutfit van Jasper Cillessen gewonnen. De Groesbeekse keeper had het shirt, handschoenen en voetbalschoenen beschikbaar gesteld als hoofdprijs voor de kermisloterij.

Als extraatje had de doelman van Barcelona en Oranje de spullen gesigneerd. Luuk ging met het prijzenpakket naar huis. Een mooi cadeau, zo zei hij, voor zijn 13de verjaardag op zaterdag 9 september. Burgemeester Mark Slinkman van Berg en Dal reikte de prijs uit.

De kermisloterij werd voor het eerst gehouden en verving de vuurwerkshow. Die ging dit jaar niet door vanwege de korte afstand tussen het kermisterrein in de wei bij De Wolfsberg en de plek waar het vuurwerk zou worden afgestoken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.