Man zonder rijbewijs vlucht uit auto in Nijmegen

NIJMEGEN - De politie wilde in de Klaverstraat in Nijmegen een automobilist controleren. Maar voordat agenten bij de auto waren, nam de man snel de benen. Hij liet de auto staan, en vergat in de haast ook zijn telefoon.

Dat gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag. De man reed met de auto - een blauwe Ford Ka - vanaf de Molenweg de Klaverstraat in. Daar werd hij tot stoppen gemaand. 

Voordat de man zijn vlucht inzette, hadden agenten hem echter al 'herkend van eerdere ontmoetingen', zo schrijft de politie op Instagram. Hij bleek rond te rijden zonder geldig rijbewijs, waarvoor hij een bekeuring kan verwachten.

De telefoon is meegenomen en kan door de man worden opgehaald bij het bureau, aldus de politie. Dan krijgt hij meteen de bekeuring mee. 

Volledig scherm
© anp
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.